zondag 14 april 2013

Challenge bij EHI

Hallo allemaal.
Hartelijk welkom op mijn blog. Fijn, dat jullie een kijkje komen nemen.
Even een kleine update >> ik heb het heel erg naar mijn zin op mijn werk. Leuke en behulpzame collega's. Prima sfeer en heel leerzaam allemaal.
Moet nog wel wennen aan vroeg mijn bed uit en redelijk laat thuis en dan pas aan het avond eten beginnen, maar dat komt vanzelf. Ben nu ook in het weekend heel vroeg wakker en volgens mij is dat een teken, dat ik aan het vroege opstaan wen. Haha, maar ik draai me mooi nog een keertje om hoor!!

En dan nu mijn kaartje.
Er is weer een leuke challenge bij EHI en daar is het de bedoeling, dat er een Koninginnedagkaart wordt gemaakt. Natuurlijk met borduur.
Ik heb een prachtig patroon van Jenine Siemerink gekozen wat ik via HobbyVision heb gekocht gekozen. Het is nummer HV-096 en natuurlijk geborduurd in rood-wit-blauw en oranje.
Het plaatje is van een knipvel wat bij het HobbyJournaal zat dit jaar..
Vind hem zelf best leuk geworden.
Ik ga een rondje blogs doen.
En natuurlijk wil ik jullie ook nu weer hartelijk bedanken voor de reacties op mijn vorige post en hoop, dat er weer net zo gereageerd wordt.
Lieve groet van Alexan

9 opmerkingen:

  1. Hallo Alexan,
    Wat een LEUK kaartje is dit.
    Enneh.....nog een keertje omdraaien? MOOI zeg ☺☺☺!
    Fijne ☼-dag en liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterende kaart en ook je vorige kaart mag er wezen,wat fijn dat je een baan hebt wel dan zou ik ook nog een keertje omdraaien als je vrij bent.Fijne zondag en groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt voor de challenge van EHI. Je hebt een prachtig borduurpatroon gebruikt. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Alexan,
    Wat een prachtig patroontje is dit, mooi geborduurd en het plaatje past er perfect bij..
    Fijne zondag, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat heerlijk om te lezen dat je het goed naar je zin hebt op je werk, dat is héél belangrijk Alexan, dan heb je ook nog tijd gemaakt om een prachtige kaart voor Koninginnedag te maken voor het E.H.I. borduurkaartenblog, dank je wel voor het meedoen, ik vind je kaart prachtig.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Schitterend geborduurd kaartje Alexan, nog bedankt voor je lieve reactie op mijn kaartjes, gaat het goed met je nieuwe baan??

    fijne zondag verder Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo Alexan wat heb je een prachtige kaart gemaakt zeg en bedankt om mee te doen met onze challenge op het E.H.I blog
    grtjs Cristel

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige kaart en mooi borduurpatroon ook, leuk dat je mee doet met EKI borduurblog.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtige kaart met super mooi borduurwerk!!!!
    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen