zondag 25 december 2011

Luiertaart en boekenleggers

Wat is dit jaar toch weer snel gegaan. Het is alweer eerste Kerstdag. Vandaag vieren wij dat met een hele hechte groep bestaand uit vrienden en familie.
En laat er nou vorige week nog een familielid bijgekomen zijn. Een lekker ventje genaamd Don.
Onderstaande luiertaart heb ik voor de kersverse ouders gemaakt. Wat knuffels, een stoere jongensfles en sokjes erbij. Vond het zo leuk om te maken!

En omdat ik al een boekenlegger voor 1 oma had gemaakt, heb ik er gisteren gauw 1 bijgemaakt voor onder de boom. Ja staat zo gek, als er 1 oma iets krijgt en de andere niets.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne Kerst en een gezellig samenzijn.
Liefs van Alexan

zaterdag 10 december 2011

Bloemengroet

Vandaag breng ik jullie een bloemengroet. Dat borduren blijft toch mijn favoriete techniek bij 3d plaatjes. Vind het zo leuk om te doen. Geen idee van wie het patroon is, het plaatje is er 1 van Find It en zat bij HobbyJournaal nr 62.
Hartelijk dank weer voor jullie reacties op mijn vorige bericht. Heel leuk om te lezen.
Wens jullie een fijn weekend.
Groet van Alexan

zaterdag 3 december 2011

Boekenlegger ....

De moeder van mijn schoonzus viert volgende week haar verjaardag. Aangezien ze gek op lezen is, heb ik deze boekenlegger voor haar gemaakt. O, vind haar zelf ook zo leuk, het is namelijk ook nog eens mijn favoriete kleur. Maar nee hoor, ik geef het echt kado.
Ik wil jullie allemaal ook van harte bedanken voor de berichtjes die jullie elke keer achterlaten.
Vind ik zo leuk om te lezen!!
Fijn weekend verder en tot de volgende keer.
Groet van Alexan

donderdag 1 december 2011

Digi uitdaging bij Tiets

Ik ben lid van de club van Tiets en daar konden de leden een speciaal gemaakte digi aanvragen. De digi komt van Pink Cat Studio. Ik vind het echt een schattige digi.
Op de digi zit copyright en kan dus niet doorgegeven worden. Wil je hem ook hebben, ga dan naar hun site en daar staat nog veel meer moois op.
Groet weer van Alexan