zondag 31 juli 2011

Wedstrijdkaartje

Via een andere blogster, ben ik terecht gekomen bij de Een Hoop Inspiratie borduurkaarten challenge . En dat is een hele leuke site. Neem er eens een kijkje. En doe eens mee met 1 van de wedstrijden.
Dit kaartje heb ik ingestuurd.
Groet van Alexan

woensdag 27 juli 2011

En weer 8 nieuwe kaarten ...

Hallo allemaal. Ik heb mijn andere website AlexansPassie.come2me.nl uit de lucht gehaald. Deze heb ik laten verwijderen, omdat ik het bloggen veel leuker vind. Vandaar, dat er nu een boel kaarten ineens komen.







Ja ja ik weet het, ik had er ook 2 of 3 per dag kunnen plaatsen, maar dit is toch net zo handig?! Nou moet ik weer opnieuw beginnen hoor, dit waren nog kaarten die alleen afgemaakt moesten worden van de vakantie. Groetjes van Alexan

Kerstkaarten

Daar ben ik weer even. Nu met een paar kerstkaarten. Heerlijk om tussendoor te maken en het scheelt zoveel in december. Dan hoef ik er niet meer zoveel.



Bedankt weer voor het langskomen en graag tot een volgende keer.
Groet van Alexan

zondag 24 juli 2011

En de volgende 5 ....

Hallo medebloggers en volgers. Hieronder staan weer een aantal kaartjes die ik vandaag heb afgemaakt.




Zoals jullie kunnen zien weer voor allerlei gelegenheden. Ik wil jullie ook bedanken voor de altijd leuke en warme reacties. Stel ik zeer op prijs.
Groet van Alexan

zaterdag 23 juli 2011

Weer terug .....

van vakantie. En ik ben me daar toch actief geweest. Pfff. Onderstaande kaarten zijn er pas een paar!!





Ik hoop, dat jullie ook een fijne vakantie hebben gehad en als je nog moet, wens ik je er 1 toe. Groetjes weer en ik zal de rest er in de loop van de week ook op zetten.
Groet van Alexan